Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Η ΑΔΑΜΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

H ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ

Η πηγή της δημιουργίας, ο Ηλιακός Πατέρας στην αρχή θέλοντας να εκφράσει τον εαυτό του, δημιούργησε το πεδίο που θα ονομάσουμε Παράδεισο. Στην συνέχεια τοποθέτησε εκεί τον Αδάμα όπως και την Λίλιθ, δηλαδή την αρσενική ενέργεια και την θηλυκή .Την αρχετυπική μορφή του Ανήρ και της Γυνής.

Στο πεδίο του Παραδείσου κυριαρχούσε η αταραξία, αυτό όμως δημιούργησε την επιθυμία στον Αδάμα  για δράση, μιας και στην πραγματικότητα η αρσενική ενεργεία απο την αρχή της δημιουργίας  είχε την ιδιότητα της δράσης, εξαιτίας αυτού αποφάσισε να γίνει δημιουργός ενός καινούργιου πεδίου. 

Για να συντελεστεί αυτό θα έπρεπε το ζευγάρι να αποχωρήσει από το πεδιο του παράδεισού. Η Λιλιθ αρνήθηκε να αποχωρήσει και ενώ προσπάθησε να μεταπείσει τον Αδάμα οι προσπάθειες της φανήκαν άκαρπες, με αποτέλεσμα ο Αδάμας να αφήσει το πεδίο του παραδείσου και τη Λιλιθ πίσω και να κατεβεί στο αμέσως επόμενο πεδίο με την πρόθεση της δημιουργίας.

Η δημιουργία αυτή ονομαστική Αδαμική.

Κυρίαρχες δυνάμεις της Αδαμικης δημιουργίας υπήρξαν τα τέσσερα στοιχεία της φύσης,το Νερό, η Φωτιά, η Γη και ο Αέρας, όλα αυτά τα στοιχεία ζωοποιήθηκαν διάμεσο του πνεύματος του θεϊκού σπινθήρα του Αδαμα,έπειτα δημιουργήθηκε η φύση και κάθε έμβιο ον που υπήρξε ποτέ επάνω στον πλανήτη.

Η αδαμικη δημιουργία εκφράστηκε διά μέσου της εξελικτικής διαδικασίας. Στη πραγματικότητα δεν χρειαστήκαν 7 ανθρώπινες ήμερες άλλα δισεκατομμύρια έτη μέχρι ότου ο άνθρωπος να καταλήξει να είναι αυτό που γνωρίζουμε σήμερα, το ανώτερο ον αναμεσά στα αλλά πλάσματα της δημιουργίας.

Ο πρώτος άνθρωπος που είχε την ικανότητα να κυριαρχήσει στα τέσσερα στοιχεία της δημιουργίας ήταν γυναικά, (ας την ονοματίσουμε Εύα). Αυτή είχε την ικανότητα να διαχειρίζεται την αδαμικη ενέργεια αλλά και να έρχεται σε επαφή με τα ανωτέρα πεδία, όπως και με την Θηλυκή Αρχή δηλαδή την Λιλιθ, με αυτό τον τρόπο η Εύα έγινε ο εκφραστής της αρχετυπικής μορφής της γυναίκας στην γη.

Όλες οι παραπάνω γνώσεις μου δόθηκαν έπειτα απο καναλάρισμα(channeling) με την οντότητα που συστήθηκε με το όνομα ΛΟΥΣΙΦΕΡ.

Ελεύθερα Έλαβα, Ελεύθερα Μεταδώστε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου