Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Τα αστρικά ταξίδια και η Άργυρος Χορδή τους

Οι εξωσωματικές εμπειρίες δημιουργούν αιώνες τώρα ερωτήματα του τύπου αν η συνείδηση μας μπορεί να διαχωριστεί από το σώμα μας .Υπάρχει μια ανεξάρτητη ψυχή που μπορεί να ταξιδέψει πέρα από τους περιορισμούς του χρόνου και του χώρου;

Τα αστρικά ταξίδια η αλλιώς αστρική προβολή είναι ένα θέμα που προκαλεί ενδιαφέρον επειδή μπορεί να συμβεί ακόμα και τυχαία.. Σχετικές έρευνες λένε ότι το ποσοστό που βιώνει μια εξωσωματική εμπειρία είναι σχετικά μεγάλο.
Τι συμβαίνει όμως στο άτομο όταν βιώνει μια αστρική προβολή;Πόσοι τύποι αστρικής προβολής υπάρχουν και κατά πόσο είναι ασφαλές η όχι....

Μια γενική περιγραφή του τι συμβαίνει όταν διαχωρίζεται το σώμα από την ψυχή είναι ότι ενώ βρίσκεσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι σου,ενώ ο ύπνος πλησιάζει και έχεις πλήρη αίσθηση του περίβαλλοντος σου.Ξαφνικά νιώθεις έναν κραδασμό που μεγαλώνει και συνοδεύεται με βόμβο...Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν προέρχεται από τον έξω χώρο,ξέρεις ότι προέρχεται από μέσα σου...
Δυναμώνει σε τέτοιο βαθμό μέχρι που βρίσκεσαι έξω από το σώμα σου...Από κει και πέρα βλέπεις το δωμάτιο που βρίσκεσαι και το σώμα σου να κοιμάται στο κρεβάτι σου...Αναγνωρίζεις ότι είσαι έξω από το υλικό σου σώμα και μπορείς να περάσεις μέσα από την ύλη να πετάξεις πάνω από την στεγή του σπιτιού σου να ανέβεις ψηλά πάνω από τα άστρα και μπορείς επίσης να δεις οντότητες όχι πλέον όμως με τα υλικά σου μάτια αλλά με το αστρικό σου σώμα.Μόλις σου συνέβη αυτό που ονομάζουμε: "αστρική προβολή"!!!

Η Άργυρος Χορδή
Η ψυχή συνδέεται με το σώμα με ένα είδος «ομφάλιου λώρου» τον οποίο συνήθως ονομάζουμε Άργυρος Χορδή. Αυτή η χορδή δεν έχει περιορισμό μήκους διότι πολύ απλά δεν είναι ύλη. Είναι όμως αυτό που διατηρεί το σώμα ζωντανό. Όταν η χορδή κόβεται, η ψυχή απελευθερώνεται οριστικά και το σώμα πεθαίνει. Κατά την διάρκεια του Αστρικού Ταξιδιού, η Άργυρος Χορδή είναι εκείνη που μεταφέρει τις εντυπώσεις της ψυχής στο σώμα και το ανάποδο. Όταν για κάποιο λόγο το σώμα κινδυνέψει ή η ψυχή (εμείς δηλαδή) φοβηθεί, αυτόματα η χορδή «τραβά» την ψυχή πίσω στο σώμα.

Σύμφωνα με μελέτες, υπάρχουν τέσσερα είδη αστρικής προβολής:
η 1η είναι η ακούσια χωρίς συνείδηση, η οποία βιώνεται σαν έντονο όνειρο. Κατά το ξύπνημα αισθανόμαστε πολύ κουρασμένοι και με την αίσθηση ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου βρισκόμασταν σε έντονη δραστηριότητα.
η 2η είναι η ακούσια με συνείδηση, κατά την οποία προβάλλεται το αστρικό μας σώμα ως αποτέλεσμα καταστάσεων σφοδρής επιθυμίας, έντασης , φόβου, ανησυχίας ή έντονου πόνου. Σε αυτό το είδος εντάσσονται τα παραδείγματα ανθρώπων που αιωρήθηκαν αστρικά πάνω από το φυσικό τους σώμα κατά τη διάρκεια μιας εγχείρισης ή που βρέθηκαν κοντά σε μακρινά αγαπημένα πρόσωπα.
η 3η είναι η εκούσια χωρίς συνείδηση, η οποία επι­τυγχάνεται μέσω τεχνικής, αλλά δεν διατηρούμε πλήρη συνείδηση αυτού του ταξιδιού. Παρόλα αυτά είμαστε έπειτα σε θέση να ανακαλέσουμε μέρη αυτής της εμπειρίας.
και η 4η και τελευταία είναι η εκούσια με συνείδηση, κατά την οποία βιώνουμε την προβολή από την αρχή μέχρι το τέλος και είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε κατά βούληση στο φυσικό μας σώμα.

Το αστρικό ταξίδι κατά βάση δεν είναι επικίνδυνο όταν είναι εκούσιο με συνείδηση,ωστόσο όταν δεν συμβαίνει με αυτό τον τρόπο υπάρχει ο κίνδυνος να μην καταφέρει το άτομο να επαναφέρει το αστρικό του σώμα στο φυσικό, οπότε προκαλείται θάνατος ή να αφήσει αφύλακτο το φυσικό σώμα κατά την απουσία του αστρικού, με αποτέλεσμα αυτό να μείνει εκτεθειμένο σε ξένες επιδράσεις...Όταν η ψυχή απομακρύνετε από το σώμα μπορεί δαιμόνια να σας ζητήσουν να το καταλάβουν, απλά είναι στο χέρι σας να πείτε όχι ή ναι(αυτονόητο ότι θα πείτε όχι)...Γι’ αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η σωστή προετοιμασία, η εξάσκηση αλλά και η εσωτερική καλλιέργεια του ανθρώπου έτσι ώστε να είναι κατάλληλα προστατευμένος.

Υπάρχουν αρκετές τεχνικές ώστε να καταφέρει κάποιος να κάνει αστρική προβολή,μια από αυτές είναι η μέθοδος των μαγισσών βασίζεται στις παραδόσεις της μαγικής παράδοσης Wikka.

Για την προετοιμασία: Διαλέξτε κάποια ώρα που δεν θα σας αποσπάσει τίποτα την προσοχή. Την ημέρα που θα επιλέξετε να πειραματιστείτε στην αστρική προβολή καλό είναι να απέχετε από βαριές τροφές, όπως το κόκκινο κρέας και το αλκοόλ.Τοποθετήστε ένα μπολ με νερό και ένα με αλάτι δίπλα στο κρεβάτι σας.
Για να αρχίσετε: Ξαπλώστε στο κρεβάτι χωρίς να σταυρώνετε τα πόδια και τα χέρια σας και πάρτε τρεις βαθιές αναπνοές η φανταστείτε τον εαυτό σας λουσμένο σε ένα λευκό και εξαγνιστικό φως προστασίας. Χαλαρώστε κάθε κομμάτι του σώματός σας ξεχωριστά. Όταν νιώσετε απόλυτα χαλαρωμένοι, επικεντρωθείτε στο μέτωπό σας, στο σημείο ανάμεσα στα φρύδια (το σημείο που βρίσκεται το τρίτο μάτι) και φανταστείτε να βγαίνει το αστρικό σας σώμα από εκεί.

Η διαδικασία της προβολής: Αρχικά, μπορεί να αισθανθείτε ένα προοδευτικό μούδιασμα στο σώμα, ένα ελαφρύ μυρμήγκιασμα στο πρόσωπο ή να νιώσετε πως αιωρείστε. Μην ανησυχήσετε και μη φοβηθείτε. Η ανησυχία και ο φόβος θα σας βγάλουν από την κατάσταση χαλάρωσης. Να γνωρίζετε ότι αυτές είναι φυσιολογικές αντιδράσεις και είστε απόλυτα ασφαλείς. Χαλαρώστε και κρατήστε την προσοχή σας στην εσωτερική αίσθηση. Αν χάσετε τη συγκέντρωσή σας μετακινηθείτε, ξυστείτε κ.λπ., θα πρέπει να συγκεντρωθείτε ξανά από την αρχή. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο σημείο για τους αρχάριους, να έχουν δηλαδή υπομονή στη συγκέντρωση και να μην απογοητεύονται. Αν πραγματικά το θέλετε και δείξετε συνέπεια και υπομονή στην άσκηση, σίγουρα θα πετύχετε να ταξιδέψετε με το αστρικό σας σώμα. Κάθε φορά που από εκεί κι έπειτα επιχειρείτε αστρική προβολή θα είναι όλο και πιο εύκολο.

Μόλις βγείτε από το σώμα σας για πρώτη φορά, περιοριστείτε στο να εξερευνήσετε το δωμάτιό σας με τις καινούργιες σας αισθήσεις και μην επιχειρήσετε να πάτε μακρύτερα. Οραματιστείτε συνειδητά ότι επιστρέφετε στο σώμα σας. Μετρήστε μέχρι το πέντε και ανοίξτε τα μάτια σας. Αφήστε τουλάχιστον εικοσιτέσσερις ώρες να περάσουν πριν δοκιμάσετε ξανά. Όταν θα έχετε εξασκηθεί αρκετά, δεν θα υπάρχει ανάγκη γι’ αυτό το χρονικό διάστημα ξεκούρασης. Ένα tip για να πετύχετε την συγκέντρωση και κατ επέκταση χαλάρωση από την πρώτη φορά είναι να εξασκείται τον εαυτό σας στο να είναι συνειδητός σε κάθε δραστηριότητα του καθημερινά...όταν με λίγα λογία κάνετε μια εργασία να είσαστε συστηματικά συγκεντρωμένοι σε αυτήν...











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου